Als cadeau cadeautjes voor de speelgoedbank vragen

Foto: speelgoedbank

Een superverjaardagscadeau! Dat wilden Inge en Vincent voor hun dertigste verjaardag.

Ze gaven een groot feest, en als cadeau aan hun gasten vroegen ze nieuw speelgoed voor Speelgoedbank Het Speelkwartier in De Meern. Voor Sinterklaas. Hun gasten gaven daar flink gehoor aan met waanzinnig mooi speelgoed. Dat is pas een leuke actie!

Cadeaus niet altijd vanzelfsprekend

Voor kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben is het krijgen van een verjaardagscadeautje of een cadeautje op 5 december geen vanzelfsprekendheid. Laat staan dat zij zomaar iets tussendoor krijgen. Speelgoedbank De Meern helpt deze kinderen om het leven een klein beetje leuker te maken. Zij zamelen bruikbaar speelgoed in dat heel en compleet is, en geven het aan hen door. De speelgoedbank in De Meern heeft de naam Het Speelkwartier.

Reacties

article
17618
Als cadeau cadeautjes voor de speelgoedbank vragen
Een superverjaardagscadeau! Dat wilden Inge en Vincent voor hun dertigste verjaardag. Ze gaven een groot
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/11/28/als-cadeau-cadeautjes-speelgoedbank-vragen/
2018-11-28T14:41:43+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/11/28144053/IMG_8780.jpg
speelgoedbank De Meern
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws