De Meerns schildersbedrijf wint Nationale Schildersvakprijs

Foto: NSVP

Gisteren is de Nationale Schildersvakprijs 2018 uitgereikt. 9 mooie projecten waren hiervoor genomineerd, en in de categorie nieuwbouw/en renovatieschilderwerk koos de vakjury Schildersbedrijf Bloemendaal & Kerkhoven uit De Meern als winnaar.

Het schildersbedrijf had een vrijstaande nieuwbouwwoning in De Meern laten meedingen naar de Nationale Schildersvakprijs. Goed gebouwd door de plaatselijke aannemer en gesitueerd in een bestaande omgeving, dus de ‘look’ moest ook bij deze omgeving passen. Bloemendaal & Kerkhoven kreeg de opdracht voor het schilderwerk via de bewoners.

Van binnen en van buiten

Ronald Bloemendaal: “We mochten een mooi stuk schilderwerk maken en er waren geen derden aanwezig tijdens het schilderwerk, wat uitzonderlijk is. Alle gevels, plafonds, wanden, kozijnen, ramen, deuren en aftimmeringen moesten worden geschilderd. Van binnen en van buiten. De bewoners hebben zelf de kleuren uitgezocht; tijdens het werk zijn, in overleg met de schilder, wat veranderingen in de kleurstelling aangebracht. Korte lijnen tussen de klant en schilder, veel overleg, vakmanschap en de beste producten hebben geleid tot een resultaat dat er mag zijn.”

Mooi geflikt

Ronald vertelt dat hij maar één uitdaging had: dat de klant (die echt ervaring had met verbouwingen) geen opmerkingen had bij de oplevering. Het totale plaatje moest superstrak zijn. “Dat is gelukt! Wij hebben meer gedaan dan normaal bij nieuwbouwschilderwerk gebruikelijk is. Onder andere door meer verflagen aan te brengen. Wij hebben dit project ingestuurd omdat de combinatie van getoond vakmanschap, de kleurstelling en de uitstraling en ligging van de woning echt super is. Het is een project waar ik elke dag voorbij rijd en denk van, ja dat hebben we toch mooi geflikt! En daar ben ik best trots op.”

Gefeliciteerd!

'

Reacties

article
17566
De Meerns schildersbedrijf wint Nationale Schildersvakprijs
Gisteren is de Nationale Schildersvakprijs 2018 uitgereikt. 9 mooie projecten waren hiervoor genomineerd, en in
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/11/23/meerns-schildersbedrijf-wint-nationale-schildersvakprijs/
2018-11-23T14:32:52+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/11/23143217/Schermafdruk-2018-11-23-14.15.53.png
Bloemendaal & Kerkhoven
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws, Leuke ondernemers