Black Friday: fijne korting op mooie spullen bij House of Lena

Foto: LRN

Vrijdag 23 november is het Black Friday, dat is overgewaaid uit Amerika richting Leidsche Rijn Centrum. Veel winkels geven dan korting.

Zo ook House of Lena, aan de Wenenpromenade in Leidsche Rijn Centrum. Een modezaak (sorry heren) met mooie kleding van goede kwaliteit, in het net iets hogere segment. Denk aan (Scandinavische) merken Samsoe Samsoe, Mads Nørgaard, Second Female, HOPE Stockholm, Wood Wood, Moss Copenhagen, mbyM, Just Female, Storm & Marie en Rains. Vrijdag krijg je 20% korting op álles!

Goed advies

Hou je net als wij van mooie kleding, mode- en woonaccessoires? Loop dan gauw even binnen om de sfeer te proeven, het unieke interieur te bewonderen, heerlijk rond te struinen tussen al het moois, of gewoon voor een lekkere kop koffie en een gezellig kletspraatje. Eigenaar Babette en haar medewerkers kunnen voorzien van goed en professioneel advies.

Op de foto zie je links een jurk van Second Female en rechts een prachtige trui van Hope met een leren legging van Samsoe Samsoe en een tasje van Markberg.

Cookieinstellingen