Grootste kerstmarkt van Benelux start morgen in Kasteel de Haar

Foto: Kasteel de Haar

De Country & Christmas Fair in Kasteel de Haar in Haarzuilens is in 21 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste kerstfair van de Benelux. Het park van Kasteel de Haar wordt volledig omgetoverd in een prachtig winterwonderland met kerstbomen, zilverslingers en mooie kerstversieringen.

Naast het neerzetten van een sfeervolle ambiance, is het voor de organisatie iedere editie weer van groot belang om haar bezoekers een rijk aanbod aan stands te bieden. Zo wandel je langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, woonaccessoires, lekkere delicatessen, mode- en cosmeticaproducten, antiek, kunst en meer is het aanbod zeer divers. De markt is van dinsdag 20 t/m zondag 25 november.

Parkeren

Vorig jaar was het lastig parkeren bij Kasteel de Haar tijdens de kerstmarkt. Het weiland waar altijd geparkeerd wordt, was te nat en auto’s kwamen vast te zitten in de blubber. Er werd toen uitgeweken naar parkeerterreinen bij de Haarrijnseplas en de Maarsseveenseplassen en werden er pendelbussen ingezet. Vooralsnog is het parkeerterrein bij het kasteel nu gewoon toegankelijk; er liggen inmiddels 5000 rijplaten die zorgen voor een goede ondergrond. Vanaf station Vleuten zijn pendelbussen geregeld.

Cookieinstellingen