Pietenpakhuis: alle kids zijn welkom!

Foto: Pietenpakhuis

Bij sportpark de Paperclip komt het Pietenpakhuis op zaterdag 24, zondag 25 november, en zaterdag 1 december. Alle kinderen zijn dan welkom om Sinterklaas te helpen met cadeautjes inpakken, pepernoten bakken, chocoladeletters maken en door de schoorsteen leren glijden.

Onder begeleiding van deskundige Pieten kunnen kinderen in het speciaal ingerichte Pietenpakhuis de Pietenhindernisbaan afleggen waarin ze leren om een goede hulp-Piet te zijn. Een Pietendweilorkest zorgt voor de muzikale omlijsting. Aan het eind krijgen de kinderen een Pietendiploma, iets te drinken, de zelfgebakken pepernoten en een heerlijke chocoladeletter.

Aanmelden

Voor de beide zaterdagen en de zondag kun je je voor de ochtend of de middag inschrijven op www.PietenPakHuisUtrecht.nl. Er is geen kaartverkoop aan de kassa. Deelname kost € 6 per kind. UVV-leden tot en met 8 jaar hebben gratis toegang, maar moeten zich wel via de site in te schrijven. Vanzelfsprekend mogen papa’s en mama’s, opa’s en oma’s ook meekomen. Het Pietenpakhuis is bij de Paperclip aan de Parkzichtlaan 201.

Cookieinstellingen