Een moderne schoenmakerij in Leidsche Rijn Centrum (en een leuke winkel!)

Foto: Clarita Rijnsent

Sinds mei zit ie er: Schoen & Sleutelservice DenNis, in Leidsche Rijn Centrum. Het is een moderne schoenmakerij waar je ook nog eens mooie spullen kunt kopen voor je schoenen. En andere leuke dingen; wat dacht je van bretels?

Juriaan Troost is de schoenmaker die in het filiaal van Schoen & Sleutelservice DenNis in Leidsche Rijn Centrum staat. Het is de vijfde vestiging van dit ruim veertig jaar oude familiebedrijf, en het is absoluut niet het prototype schoenmakerij zoals je van oudsher gewend bent. Deze zaak is strak ingericht, ruim opgezet, overzichtelijk en licht. Een schoenmakerij 2.0, om het zo maar te zeggen.

Houten schoenspanners

Juriaan is gedegen opgeleid, met zorg voor alle schoenen die hij binnen krijgt. DenNis is gespecialiseerd in de wat luxere merken zoals Greve, Avang, Van Lier en Van Bommel en verschillende Engelse en Italiaanse merken. Maar ook met iets aparts als paardrijlaarzen weet Juriaan wel raad. Daarnaast is de DenNis gewoon een leuke winkel waar je luxe onderhoudsproducten voor je schoenen kunt kopen, zoals mooie houten schoenspanners, kistjes met verschillende soorten schoenpoets en smeersels, veters, riemen, inlegzooltjes en zelfs bretels.

Honderden sleutels

Juriaan wijst naar de kast tegen de muur: “We hebben ook raam- en deurbeveiligingen die we kunnen komen installeren. Voor alle deuren hebben we passende sloten. Ook daarover kunnen we uitgebreid adviseren en onze specialist komt ze installeren.” De kast staat inderdaad vol met sloten een aanverwante producten. De gedachte van het familiebedrijf: zoiets is hard nodig in zo’n groeiend stadsdeel als Leidsche Rijn. Aan de wand hangen honderden sleutels die op maat gemaakt kunnen worden. En als je een naambordje wil laten graveren, dan kan dat ook bij DenNis in Leidsche Rijn Centrum. Maar voor nieuwe veters of fijne inlegzolen kun je er ook terecht.

 

'

Reacties

article
17151
Een moderne schoenmakerij in Leidsche Rijn Centrum (en een leuke winkel!)
Sinds mei zit ie er: Schoen & Sleutelservice DenNis, in Leidsche Rijn Centrum. Het is
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/11/16/moderne-schoenmakerij-leidsche-rijn-centrum-en-leuke-winkel/
2018-11-16T16:55:57+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/11/06115952/20181025_145244-01.jpeg
Schoenmakerij DenNis
Algemeen, Geen categorie, Leuke ondernemers