Lotus Fashion: samen kijken naar de stijl die past

Foto: Clarita Rijnsent

Lotus Fashion is een leuke winkel in Leidsche Rijn Centrum. Mét kinderhoek, en dat is ideaal als je met kleine kinderen rustig winkelen wil.

De kinderhoek is lekker ruim en afgesloten met een hekje. “Dat is echt ideaal”, vertelt eigenares Louise Lieman, die als moeder van een tweetal van 2 en 4 weet hoe onhandig het kan zijn, met kleine kinderen in een modezaak. “Als je je kinderen in zo’n afgesloten speelruimte kunt neerzetten, winkel je veel prettiger. Dat hoor ik van iedereen.” Andersom werkt het ook: kinderen willen er graag spelen. Verder hangt de winkel vol met leuke betaalbare mode van bekende en minder bekende merken. Het is er lekker struinen en uiteindelijk moeilijk kiezen want veel is leuk, zo ervaren wij…

Jonge moeders

Louise zit met haar winkel vanaf de opening van Leidsche Rijn Centrum in haar pand aan de Parijsboulevard. Ze komt uit een ondernemersfamilie, dus voor haar was het vanzelfsprekend dat ze ook een eigen zaak zou beginnen. “En zo’n winkel als dit past in Leidsche Rijn. Ik heb leuke merken voor de doelgroep die hier woont.” Wat haar doelgroep is? “Vrouwen die zich graag in leuke trends kleden, die ze kunnen combineren voor het werk en in vrije tijd. Dus een mooi blousje op een nette broek of rokje voor het werk, maar dat in het weekend met een jeans te dragen is. Onze klant hecht ook waarde aan mooie stoffen en kwaliteit. Tevens merken wij dat veel vrouwen ons advies waarderen; we kijken samen naar de stijl die past.” En het houdt niet op bij kleding, ook leuke accessoires en sieraden liggen klaar bij Lotus Fashion.

Leuke avond 22 november

Louise organiseert op 22 november een leuke avond voor haar klanten én voor potentiële klanten. “Dat doe ik hier samen met andere ondernemers uit Leidsche Rijn Centrum. Wij laten onze nieuwe kerstcollectie zien, maar – en dat is heel belangrijk – we laten óók zien hoe je die kerstoutfit verder in het seizoen nog kunt dragen. Want als je een mooi pak of een mooie jurk koopt alleen voor kerst, is dat jammer. Wij laten die 22e november zien wat je er nog meer mee kunt. En dat niet alleen: ICI Paris komt make-up verzorgen, Cosmo Hairstyling laat kerstkapsels zien, Style ’n Beauty perfectioneert je wenkbrauwen en restaurant Miyabi verzorgt lekkere hapjes. O ja, en tegen het einde van de avond komt Bram’s Frites met patatjes. We hebben ook iemand die heerlijke cocktails komt maken, met en zonder alcohol. Daar hoort natuurlijk goede muziek bij dus een DJ komt heerlijke plaatjes draaien! Leuk hè!”

Dus: noteren die datum: donderdagavond 22 november gezellig naar Lotus Fasion aan de Parijsboulevard 3a!

'

Reacties

article
17300
Lotus Fashion: samen kijken naar de stijl die past
Lotus Fashion is een leuke winkel in Leidsche Rijn Centrum. Mét kinderhoek, en dat is
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/11/11/lotus-fashion-jonge-moeders-op-zoek-naar-eigen-stijl/
2018-11-11T19:40:24+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/11/11124604/091b924b-de9c-4f0a-9b35-e0ae0827d466.jpg
Lotus Fashion Utrecht
Algemeen, Geen categorie, Goed nieuws, Leuke ondernemers