Hij komt, hij komt! Ook naar Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern

Het weer past inmiddels bij sinterklaas en pakjesavond. Binnenkort arriveert ie in Nederland met z’n schip, en draaft dan vrijwel direct door naar Leidsche Rijn. We hebben voor je op een rij gezet waar en wanneer je de goedheiligman kunt treffen.

Vleuterweide:
Zaterdag 17 november brengt Sinterklaas met zijn vrolijke pietenvrienden een bezoek aan Vleuterweide. Om 13.00 uur maakt hij zijn entree via deze route: Europaweg – Hardenbroek – Prattenburg – Remmerstein – Leersumse veld – Driebergsebos -Sandwijck – De Paltz – Beerschoten – Sparrendaal – Utrechtse Heuvelrug – Centrum Vleuterweide.
Ondertussen begint om 13.00 uur in winkelcentrum Vleuterweide het voorprogramma met swingende discopieten en de pietenband.

Winkelcentrum Terwijde:
Zaterdag 17 november om 15.15 uur maakt Sint vervolgens zijn entree op het podium op het Ella Fitzgeraldplein in winkelcentrum Terwijde. Het feest begint al om 14.00 uur met de Pietenband en om 14.45 uur begint het voorprogramma met Disco en Dance-piet op het podium.

Vleuten:
Zaterdag 24 november is de intocht van Sinterklaas en zijn pieten op het Dorpsplein in Vleuten. Van 10.45 tot 13.30 uur is het daar groot sinterklaasfeest.

De Meern:
Zaterdag 24 november is Sinterklaas ook in De Meern, waar hij om 10.30 uur aankomt met zijn boot bij de Meernbrug en dan naar het Mereveldplein gaat. Daar is hij tot ongeveer 12 uur.

Leidsche Rijn Centrum:
Op 25 november aanstaande vindt van 12.00 tot 16.00 uur de grote Sinterklaasintocht in Leidsche Rijn Centrum plaats. De Sint arriveert op zijn paard met een spetterende pietenband en 35 pieten om 12.00 uur op het Brusselplein; daar is het tot 16.00 uur groot feest.

Cookieinstellingen