Filiaal ABN AMRO van hartje Vleuten naar Leidsche Rijn Centrum

Foto: funda in business

ABN AMRO vertrekt uit Vleuten om een gloednieuw pand in Leidsche Rijn Centrum te betrekken. Mits de werkzaamheden volgens schema verlopen, opent dit kantoor op 26 november de deuren.

Tot die tijd blijft de vestiging aan de Hindersteinlaan 9 in Vleuten geopend. Zodra de verhuizing naar Leidsche Rijn is voltooid, sluit de vestiging in Vleuten definitief. Volgens planning gebeurt dat op 23 november. In Vleuten blijft vooralsnog wel een geldautomaat voor opnamen en stortingen achter.

Blij met verhuizing

Zahir Asafiati, klantadviseur bij ABN AMRO Leidsche Rijn en Vleuten, is blij met de verhuizing: “In het moderne pand in het Leidsche Rijn Centrum kunnen we onze klanten ook in de toekomst de best mogelijke dienstverlening aanbieden. Het kantoor is goed bereikbaar en beschikt over ruime ontvangstruimten. In Leidsche Rijn kunnen we ook onze specialisten huisvesten, die klanten adviseren over wonen, inkomen en vermogen. Het nieuwe pand is tevens veel energiezuiniger dan het kantoor in Vleuten.”

Aantal kantoren neemt af

Het bankkantoor blijft een belangrijke plaats innemen voor ABN AMRO. Wel ziet de bank het bezoek aan kantoren al jaren steeds sneller teruglopen, omdat klanten tegenwoordig de voorkeur geven aan beeldbankieren, internetbankieren en mobiel bankieren.

Reacties

article
17194
Filiaal ABN AMRO van hartje Vleuten naar Leidsche Rijn Centrum
ABN AMRO vertrekt uit Vleuten om een gloednieuw pand in Leidsche Rijn Centrum te betrekken.
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/11/05/filiaal-abn-amro-hartje-vleuten-naar-leidsche-rijn-centrum/
2018-11-05T15:09:11+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/11/05150825/abnamro.jpg
abn amro vleuten
Algemeen, Geen categorie