Loterijgeluk in Leidsche Rijn: drie ton en een BMW

Foto: Postcodeloterij

De straatprijs van de Postcode Loterij is gevallen op de Melissekade in Leidsche Rijn. Gisteren zijn de winnaars verrast door Gaston met goed nieuws!

In totaal zijn de bewoners drie ton rijker. Er is 75.000 euro gewonnen (1 winnaar), 50.000 euro (1 winnaar) en 25.000 euro (7 winnaars). Onder de winnaars is ook een BMW verloot. De auto ging naar Nico (34), die ook al 50.000 euro won. “Dit is niet te geloven! Hier ben ik ontzettend blij mee”, reageert hij. “Ik heb een zus die in Canada woont en ik zou haar graag wat vaker willen opzoeken. Dat moet met deze geldprijs zeker lukken!”
Laurie nam een cheque van 25.000 euro voor haar vriend in ontvangst. “We zijn pas ouders geworden van onze Liv”, vertelde ze. “Bij een baby komen een hoop kosten kijken. Deze prijs komt dus op een geweldig moment!”

Koffietijd

Twee jaar geleden deelde Gaston Starreveld ook al cheques uit in Leidsche Rijn. Toen vielen bewoners van Terwijde in de prijzen.De uitzending van de uitreiking aan de Melissekade in Utrecht is op dinsdag 16 oktober te zien in Koffietijd op RTL4.

(bron: RTVUtrecht)

 

Reacties