Na 3 uur betaald parkeren bij winkelcentrum Vleuterweide

Foto: Pixabay

Bij winkelcentrum Vleuterweide wordt betaald parkeren ingevoerd. Maar: de eerste drie uur is parkeren gratis.

De gemeente doet dit om lang parkeren tegen te gaan. Bewoners van die buurt willen blijkbaar hun auto nog wel eens gewoon parkeren op het parkeerterrein, waardoor er op drukke dagen – bijvoorbeeld zaterdagmiddagen – moeilijk een parkeerplek te vinden is als je boodschappen komt doen. Als de parkeermeter dan doorloopt, zal men daar niet zo snel lang parkeren is het idee.

Drie uur

Om mensen die boodschappen komen doen of uit eten willen bij een van de restaurants niet op kosten te jagen, is het parkeren de eerste drie uur gratis. Dit geldt voor de parkeergarage en voor het parkeerterrein achter de bakker en de slager. Het parkeerterrein bij het Amadeus Lyceum blijft gratis.

'

Reacties

article
16572
Na 3 uur betaald parkeren bij winkelcentrum Vleuterweide
Bij winkelcentrum Vleuterweide wordt betaald parkeren ingevoerd. Maar: de eerste drie uur is parkeren gratis.
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/10/05/3-uur-betaald-parkeren-winkelcentrum-vleuterweide/
2018-10-05T10:29:31+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2017/09/27094830/betaaldparkeren.jpg
parkeren Vleuterweide
Algemeen, Geen categorie, Gemeente