Verkoop woningen Leeuwesteyn start 4 oktober

Foto: utrecht

Langs het Amsterdam-Rijnkanaal, in de buurt van de Dafne Schippersbrug aan onze kant, komt de wijk Leeuwesteyn. Op 4 oktober gaan de eerste woningen in de verkoop.

Vanaf die dag is tussen 17:30 en 19:30 uur kun je in het informatiecentrum Leidsche Rijn aan de Verlengde Hogeweidebaan 1 in Utrecht. Vanaf dat moment is de brochure en informatie per bouwnummer beschikbaar.

Ronduit

Het eerste project van Leeuwesteyn is Ronduit. Op bouwveld 10 (pdf, 8,5 MB) aan het Amsterdam-Rijnkanaal worden 32 duurzame herenhuizen en 8 appartementen gebouwd in moderne art deco-stijl met parkeergarage en een gezamenlijke groene binnentuin. De woningen zijn ruim en divers. Deze komen 4 oktober in de verkoop; in het voorjaar van 2019 start de bouw.

1000 woningen

Leeuwesteyn wordt groot met in totaal rond de 1000 woningen, koop en huur. De wijk krijgt een fijnmazig netwerk van wandel- en fietsverbindingen en een oeverpark naast het kanaal. Bewoners kunnen straks energie opwekken en water op eigen terrein opvangen. Leeuwesteyn krijgt een Utrechts karakter: stedelijk met groen, smalle stegen en brede lanen, gevelstoepjes en een herkenbare architectuur. Tussen het Willem-Alexanderpark op de landtunnel van de A2 en het Amsterdam-Rijnkanaal zit een hoogteverschil van circa 8 meter. Dit wordt in de woonwijk overbrugd door terrassen, trappen en hellingen. De wijk komt op de plaats van de oude buitenplaats Leeuwesteyn en wordt één van de verbindingen tussen oud en nieuw Utrecht.

meer info over Leeuwesteyn: https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/bouwen/bouwprojecten/leidsche-rijn/buurten/leeuwesteyn/werkzaamheden-en-bouwprojecten/#c354738

'

Reacties

article
16365
Verkoop woningen Leeuwesteyn start 4 oktober
Langs het Amsterdam-Rijnkanaal, in de buurt van de Dafne Schippersbrug aan onze kant, komt de
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/09/24/verkoop-woningen-leeuwesteyn-start-4-oktober/
2018-09-24T12:27:02+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/09/24122454/leeuwesteynplek.jpg
Leeuwesteyn
Algemeen, Geen categorie, Gemeente, Wonen