Leuk uitfeest in Castellum Hoge Woerd

Foto: MB

Het was een mooie dag voor het Uitfeest in Castellum Hoge Woerd. De zon scheen, kinderen vermaakten zich en ouders zaten lekker op het terras of in het gras.

Jan Rot zong met zijn band lieve liedjes. Taaldichter Jan Rot produceert wonderschone teksten die zorgen voor een lach en een traan als je ze goed binnen laat komen. Het buitenterrein van het Castellum is een mooie plek om van zijn muziek te genieten. Intussen was het op de rest van het terrein een drukte van belang met allerlei activiteiten – vooral voor kinderen. Twee acrobaten gooiden elkaar bijvoorbeeld om de haverklap in de lucht en zorgden voor gefascineerde kinderen.

Leidsche Rijn Lied

Om half vier stopte de salsaband op het grote podium om ruimte te geven aan het Leidsche Rijn-lied, dat het Leidsche Rijn Koor met tal van Leidsche Rijners op de muren van het Castellum ging zingen. Dat was jammer genoeg niet altijd even goed te verstaan, maar het idee was natuurlijk heel mooi. Het Leidsche Rijn Koor gaat dit lied op 5 oktober voor koningin Máxima zingen als zij Leidsche Rijn bezoekt.

Swingen

Ook een pareltje het Uitfeest bleek de Jared Grand Band. Geïnspireerd door Michael Jackson en James Brown danste en zong hij over het podium, verwoed pogend ‘Leidsche Rijn’ mee te krijgen in zijn enthousiasme. Dat lukte slechts ten dele en dat is jammer. Wij hadden hem graag een swingend veld gegund, maar dat was hier niet haalbaar. Aan hem lag het in elk geval niet.

Om zes uur in de avond was het Uitfeest klaar. Lekker op tijd om thuis te eten….

Cookieinstellingen