Grootste Apple Premium Reseller eind dit jaar naar The Wall Utrecht

Foto: The Wall

The Wall, dat rode gevaarte langs de A2, timmert behoorlijk aan de weg. Laatst maakten we bekend dat Decathlon er een grote winkel opent, en nu is bekend dat Amac er een flinke Apple-store opent.

Het nieuwe Amac-filiaal komt in de kop van The Wall, achter die enorme glazen wand waar eerst Dinner in Motion was gevestigd. De winkel neemt straks 6200 vierkante meter in, zo’n tien procent van het totaal van The Wall.

18.000 vierkante meter verhuurd

Met deze transactie zet eigenaar Propertize een volgende succesvolle stap in de herontwikkeling en upgrading van het rode winkelcentrum langs de A2. “Amac wordt in één klap de grootste huurder van The Wall en een absolute trekker, niet alleen voor de regio, maar voor heel Nederland”, aldus Barbara Ploeger van Propertize. In augustus kondigde sportwinkel Decathlon aan zijn intrek in The Wall te nemen en eerder dit jaar openden speelparadijs Play-In en rollerdisco Rocking Rollerz er de deuren. Met de komst van Amac is dit jaar ruim 18.000 vierkante meter van de in totaal 62.000 vierkante meter in The Wall verhuurd.

46 filialen

Amac werd in maart 2017 met de overname van iCentre in één klap de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Het bedrijf heeft inmiddels 46 filialen verspreid over het land.

Cookieinstellingen