Wifi in de binnentuin en elektrische auto’s delen

Foto: energiek

‘Energiek’ is een nieuwbouwproject dat volgens de projectontwikkelaar uniek is energiezuinig: energiek dus. En in hoogwaardige architectuur.

Energiek combineert herenhuizen en appartementen in verschillende stijlen. Inmiddels zijn de architecten, de gemeente en de projectleiders tot een gezamenlijke keuze gekomen voor de gevelstenen.

Wifi in de tuin

De herenhuizen en appartementen in Energiek zijn door drie verschillende architecten ontworpen, wat zorgt voor unieke woonblokken die toch perfect bij elkaar passen. Elke woning beschikt over een privé buitenruimte aan de binnentuin (met wifi!) en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Ook is het gebruik van de elektrische deelauto’s en fietsen inclusief.

Bijdragen aan schoner milieu

In Energiek staat duurzaamheid voorop. De woningen zijn gasloos, worden niet aangesloten op stadsverwarming en hebben een energiezuinigheid die nog niet vertoond is in Utrecht, aldus de projectontwikkelaar. Energie gecombineerd met uniek. Wat als je met je eigen woning kan bijdragen aan een schoner milieu? Dan hebben ze het niet over het verbruik, maar over opwekking van energie. Bijvoorbeeld met je eigen woning voor je eigen elektrische auto of fiets de stroom opladen. En samen gebruik maken van deelauto’s en deelfietsen, zodat er niet de hele tijd auto’s in de parkeergarage stilstaan.

Meer info

Eind 2018 gaan de woningen naar verwachting in de verkoop; de bouw start begin 2019. Meer info: https://www.nieuwwonenutrecht.nl/projecten

 

'

Reacties

article
15874
Wifi in de binnentuin en elektrische auto's delen
‘Energiek’ is een nieuwbouwproject dat volgens de projectontwikkelaar uniek is energiezuinig: energiek dus. En in
https://leidsche-rijn.nieuws.nl/2018/08/22/wifi-binnentuin-en-elektrische-autos-delen/
2018-08-22T14:31:56+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/417/2018/08/22141909/energiek.jpg
energiek Leidsche Rijn
Algemeen, Geen categorie, Wonen