Rollerdisco in The Wall getest

Foto: The Wall

De rollerdisco in The Wall is een paar weken open en we moesten ‘m nog even testen. Dus op naar The Wall!

De rollerdiscobaan zit in dat deel van The Wall waar voorheen de Topshelf zat. Nu ligt er een gladde, lichtgrijze baan en flikkeren de discolampen. Heerlijke jaren ’80-hits klinken over de baan. Maar nu nog dansen op rollerskates….

Hoge sokken

Sokken meenemen is wijs – en het liefst hoge, want anders kunnen de schoenen van de rolschaatsen schuren (het is maar een tip). Eigen rolschaatsen meenemen kan ook, huren kost € 3,50. Behoorlijk onwennig betreden we de baan, gelukkig is het deze vrijdagmiddag niet druk.

Michael Jackson

Het voordeel van deze rolschaatsen is dat je niet gauw omvalt; vier wieltjes – twee aan twee naast elkaar – hebben zo hun voordeel boven inline skates. Na een paar wiebelrondjes gaat het vanzelf beter en sneller, en durven we ook wat andere moves aan dan enkel rechtdoor. Michael Jackson helpt er bijzonder goed bij! De meegekomen 14-jarige pubers durven meer en vinden het helemaal top. Dit is een plek waar pubers kunnen hangen met elkaar! Zij houden dit met gemak een avond vol: beetje flirten, rondje skaten, giechelen. (Eindelijk een goede plek!)

The Wall Moves

Rocking Rollerz, zo heet de baan, past bij de visie van The Wall Moves, de nieuwe strategie van het rode gevaarte aan de A2. Nieuwe concepten waarin bewegen centraal staat, daar ziet The Wall toekomst in.

De baan is geopend op vrijdagen (15.00 tot 00.00 uur), zaterdagen (15.00 tot 01.00 uur) en zondagen (12.00 tot 21.00 uur). Een toegangskaartje kost €6,50, het huren van rolschaatsen €3,50 euro.

Cookieinstellingen