Color Run: 9 september is de allerlaatste

Foto: Color Run

Zondag 9 december vindt voor de allerlaatste keer The Color Run plaats. Bij de Haarrijnseplas in Leidsche Rijn. Wie doet er mee?

De allerlaatste editie heeft als thema ‘Super Hero Tour’ en biedt naast de route van 5 km ook een route van 10 km. Dat The Color Run niet zomaar een hardloopevenement is, bewijzen de honderdduizenden deelnemers die de afgelopen jaren deze kleurrijke 5 km hebben (hard)gelopen, gehuppeld en gedanst. The Color Run is een unieke ervaring die draait om plezier, gezondheid, geluk en heel veel kleur! 

Helden

De laatste editie van de internationale kleurenloop start om 12.00 uur voor de 10 km-loop, en om 13.00 uur kunnen de 5 km-lopers van start. Voor The Color Run hoef je niet te trainen want het gaat om plezier. Alleen, met vrienden, familie of je buren; aan The Color Run kan iedereen meedoen! Iedere deelnemer ontvangt een officieel HERO startpakket. Dit pakket bestaat uit een lightning t-shirt, een happy en thunder tattoo, een unicorn button en een bandana. Bij de finish ontvangt iedereen een unicorn medaille en een zakje kleurenpoeder.

DJ

The Color Run is meer dan een hardloopevenement dankzij de extra activiteiten. Zo kun je naar grote hoogtes springen in de HERO zone, een maximale hoeveelheid kleur ervaren in de SUPER zone en is er muziek. Het doel is natuurlijk de finish, alleen bij deze run is de eindtijd niet het belangrijkste. Na de finish wordt er feest gevierd, of je er 30 minuten over hebt gedaan of 2 uur, met een massale kleurengooi, DJ’s, acts, dans en nog meer verrassingen.

Bezoek voor meer informatie https://www.facebook.com/TheColorRunNederland/ of http://thecolorrun.co.nl/

Cookieinstellingen