Leuke ondernemers: Robby en Nadia van Blendz

Foto: Clarita Rijnsent

Blendz. Zo heet de winkel van Robby en Nadia van de Kerkhof in Leidsche Rijn Centrum. Wat ze hebben: schoenen, tassen en leuke accessoires die vooral als cadeautje fungeren. En hartelijkheid.

Robby en Nadia hebben al winkels in Houten en Maarssenbroek, en sinds kort – sinds de opening van Leidsche Rijn Centrum – ook in Leidsche Rijn. En het gaat goed, vertelt Nadia. “Vooral in het weekend loopt het lekker door hier. Doordeweeks nog niet zo heel goed. Dat komt, denken wij, omdat het centrum hier nog niet helemaal af is.”

Mooi winkelcentrum

En dat is een punt dat je wel vaker hoort als je in Leidsche Rijn Centrum rondloopt. Veel panden zijn nog niet opgeleverd en er wordt nog altijd flink gebouwd. “Dat vindt niet iedereen prettig. Wij denken dat veel mensen nog even wachten; ze worden pas vaste bezoekers als alles klaar en opgeleverd is.” Intussen wijst Nadia buiten waar welke winkels nog komen. “Daar komt Van Uffelen, met dames-, heren- en kindermode. Dat is goed voor ons, want wij hebben ook kinderschoenen terwijl er nog geen echte kinderkledingzaken zijn. Als dat wel zo is, varen wij daar ook wel bij. En daar komt een leuke boetiek. Dat is ook goed voor ons, want bij een leuke nieuwe jurk wil je ook nieuwe schoenen toch?” Nadia vertelt dat zij en haar man zich vrij vroeg hadden ingeschreven voor een winkel in Leidsche Rijn. “Wij wisten dat dit een mooi winkelcentrum zou worden. En we wilden in deze straat omdat hier alle modewinkels komen.”

Hartelijke ontvangst

Blendz is een mooie zaak met aan de ene kant herenschoenen, in het midden sneakers en aan de andere kant veel leuks voor vrouwen. In het midden, bij de kassa, is ook een barretje waar je koffie kunt krijgen en accessoires voor je uitgestald ziet (die je ook allemaal ter plekke wil). En Nadia en Robby ontvangen iedereen hartelijk. “Dit is onze nieuwe zaak, daar willen we zelf staan. We wonen in ’t Zand, dus wij kennen ook veel mensen die hier rond lopen. Dat is leuk.”

September

In september worden de appartementen boven hun winkel pas opgeleverd, net als de andere panden in hun straat. “Tot die tijd is het nog niet optimaal, maar dat komt wel. Wij hebben er vertrouwen in. De andere ondernemers hier trouwens ook. We hebben leuk contact met elkaar en zijn vastbesloten er wat van te maken hier!”

(en wij zeggen: ga vooral eens kijken bij Blendz, fijne winkel!)

 

 

Reacties