Kamperen op het Berlijnplein

Foto: Raum

Hoe grappig is dat; kamperen op het Berlijnplein, naast de perronkappen en de Cinemec, boven de A2. RAUM, het expositieterrein tegenover de Cinemec, wordt op 14 juli omgetoverd tot een camping.

Weliswaar tot een camping voor één nacht, maar toch: kamperen in je eigen wijk en daar het vakantiecampinggevoel ervaren! Je kunt slapen tussen de kunstwerken. Het slaapfeestje is ter ere van het twintigjarig bestaan van Leidsche Rijn. RAUM bestaat weliswaar pas een jaar, maar viert op deze manier volop mee.

Badminton

Bij kamperen hoort natuurlijk vermaak. Daarom maakt RAUM er een groot feest van tijdens Camping RAUM. Wat er te doen is? Workshops, barbecue, livemuziek of gewoon een potje badminton met die gezellige overbuur. Campinglife dus. Als je activiteiten wil organiseren kan dat ook. Alle ideeën zijn welkom. Mail naar Iris Vos, programmamaker community bij RAUM: [email protected].

Praktisch

Zaterdag 14 juli: 16:00 uur: camping open. 16:00 – 23:00 uur: programma.
Zondag 15 juli: 12:00 uur: camping sluit.

Het campingprogramma is voor iedereen gratis toegankelijk. Daarnaast zijn er voor bezoekers verschillende kampeerplekken verkrijgbaar voor de overnachting tijdens Camping RAUM.

  • Tentplek en meenemen van eigen tent:
    €7,50 (incl. servicekosten)
  • Caravanplek en meenemen van eigen caravan:
    €10,00 (incl. servicekosten)
  • RAUM koepeltent huren (let op: eigen slaapspullen meenemen!):
    €12,50 (incl. servicekosten)

Gratis overnachting!

Wie zijn buurman of -vrouw meeneemt, kan gratis overnachten. Bij Camping RAUM overnachten twee buren voor de prijs van één!

Cookieinstellingen