Benefietfeest ter ere van het Johannes Hospitium

Foto: Hospitiumvleuten

Het Johannes Hospitium in Vleuten is een huis dat mensen in hun laatste levensfase een gastvrij verblijf biedt met deskundige en liefdevolle verzorging. Het is afhankelijk van donaties en giften. Vandaar een benefietfeest om geld op te halen.

Een feest voor een hospitium? “Jazeker”, zegt Floris Boer, één van de organisatoren. “Het leven moet je immers vieren, vinden wij, ook als de dood nabij is. We hebben natuurlijk met het hospitium overlegd hierover, en daar vindt men het een goed idee. We doen wel vaker vrijwilligerswerk voor het hospitium, zo hebben we vorig jaar de tuin opgeknapt.”

Ter ere van het Hospitium organiseert Mixed Lions Club Utrecht Novum dus op 7 april 2018 een Wine Dine & Dance benefietfeest. Inclusief zesgangendiner, exotische salsa en reggeaton, een salsaworkshop, een wijnproeverij en cocktailbar. Kaarten zijn te koop voor € 47,50 per stuk inclusief diner en welkomstdrankje. De totale opbrengst van de avond zal worden geschonken aan het hospitium. Feestlocatie: DESTO aan de Componistenlaan 1, 3451 SX  te Vleuten. Kaarten zijn alleen online te koop via https://winedinedance.wetickets.shop/.

 

Cookieinstellingen