Nieuwe wijk Rijnvliet krijgt kindcentrum

Foto: Pixabay

In de nieuwe wijk Rijnvliet, die in het hoekje A2 – A12 wordt gebouwd, komt een kindcentrum. Dit biedt straks onderwijs, opvang en vrijetijdsbesteding zoals sport, cultuur en clubs, voor kinderen van 0 tot 13 jaar onder één dak.

Dat is handig voor ouders, maar vooral goed voor de ontwikkeling van kinderen. Kinderen kunnen zich in dit kindcentrum vanaf babyleeftijd tot aan het voortgezet onderwijs zonder harde overgangen ontwikkelen. Uitgangspunt is: toekomstgericht onderwijs en opvang waarin plezier, avontuur en een grote betrokkenheid centraal staan.

Eén pedagogische visie

Het kindcentrum wordt ontwikkeld door SPO Utrecht, bestuur voor openbaar primair onderwijs in Utrecht, en KMN Kind & Co (kinderopvang in Midden-Nederland). Het wordt een gezamenlijke organisatie met één pedagogische visie voor Kindcentrum Rijnvliet. En voor kinderen die op de basisschool van Rijnvliet zijn ingeschreven, is gegarandeerd altijd plaats bij de naschoolse opvang. De kleintjes die naar de kinderopvang van Rijnvliet gaan, kunnen doorstromen naar de basisschool.

Belangstelling? Je kunt je nu al aanmelden.

Cookieinstellingen