Braziliaans eten en drinken in De Schakel zaterdag

Foto: BR

Een Braziliaans evenement in de Schakel zaterdag, met overheerlijk eten en swingende muziek, georganiseerd door Braziliaanse ondernemers uit de buurt.

Zij willen hun passie voor Braziliaans eten met de lokale gemeenschap in Vleuten delen. Dit kan goed met een leuk evenement voor alle Brazilianen die in Nederland wonen en de mensen die zich bij ons willen aansluiten. Het evenement wordt gehouden op 17 februari in gemeenschapscentrum De Schakel in Vleuten. Het thema van dit evenement is Valentijnsdag. We gaan traditioneel Braziliaans eten, drinken en livemuziek spelen met de goede Braziliaanse liedjes.

Braziliaans Food Festival is een evenement om de liefde voor het traditionele Braziliaanse eten, muziek, drankjes en plezier met familie en vrienden te delen. Je kunt genieten van de beroemdste Braziliaanse gerechten zoals Coxinha, Feijoada, Pastel en Brigadeiro, en van de favoriete Braziliaanse drank Caipirinha. Het is een geweldige kans om iets meer te weten te komen over de Braziliaanse cultuur en te genieten van Braziliaanse muziek als Samba.

Kom samen met je familie en vrienden om het beste van de Braziliaanse keuken te proeven! Het festival is aanstaande zaterdag in de Schakel, van 12.00 tot 17.00 uur.

Reacties

0