Leuke lokale site met alle horeca in Leidsche Rijn

Foto: E. van 't Veen

Weet je dat Leidsche Rijn al ruim 80 adresjes heeft waar je uit eten kunt? Ze zijn nu allemaal overzichtelijk te vinden op www.UITETENinLeidscheRijn.nl

Met UITETENinLeidscheRijn kun je met handige zoekfuncties gemakkelijk het restaurant vinden dat bij jou past, en bij het moment van de dag en je voorkeuren. Ook het type keuken kun je uiteraard als zoekterm invoeren. Op deze manier kun je snel een leuk tentje vinden, en je ontdekt zo ook nieuwe adressen gewoon bij jou in de wijk. Over elk restaurant is meer informatie te vinden op de bedrijfspagina.

Waar kun je lekker uit eten?

De nieuwe site trapt af met een leuke verkiezing: waar kun je echt lekker UIT ETEN in Leidsche Rijn en omgeving? Laat het weten voor 15 december (gewoon onder dit bericht op facebook) en maak kans op een dinerbon van € 25! De winnende horecazaak krijgt van ons tevens een mooie award en extra aandacht op ons platform.

 

Reacties

Cookieinstellingen