10 dagen kermis op Berlijnplein!

Foto: youtube

Vanaf vrijdag 27 oktober: diverse kermisattracties voor jong & oud met ook een paar echte adrenalineboosters op het Berlijnplein naast de Cinemec. Leuk! Deze kermis duurt tot en met zondag 5 november.

De kermis begint in Halloweensfeer en wordt later omgezet in een heuse Oktoberfestsfeer. Er is voor iedere leeftijd iets te beleven op de Kermis. Voor de durfals (12+) komen er onder andere de Booster: een eenarmige mega hoge draaiende attractie die je op 40 meter hoogte brengt. Ook kun je in de WIP met zijn snel draaiende zitbank en in de breakdance met draaiende armen en bakjes. Voor het hele gezin zijn er de botsauto’s, de bungee-trampoline en verschillende gokzaken. Uiteraard zijn er ook een kinderdraaimolen, minizweef en de lucky duck. Er worden nog steeds nieuwe attracties voor deze kermis gecontracteerd dus dit lijstje is nog niet compleet.

Openingstijden

De kermis is elke dag open van 14.30 – 24 uur. Op zaterdag en zondag is ie al open om 13 uur en woensdag om 13.30 uur. Bijzonder is dat er ook een ‘prikkelarm’ uur is, voor mensen met bijvoorbeeld epilepsie of ADHD, voor wie een normale kermis te veel kan zijn. Mensen die prikkelgevoelig zijn kunnen vanwege het harde geluid, de (felle) lichten en lichteffecten en de draaisnelheid van de attracties doorgaans niet op een normale kermis aanwezig zijn. Bij de prikkelarme kermis zijn al deze prikkels er niet of in sterk verminderde mate. Dit prikkelarme uur is op beide zaterdagen van 12.00 tot 13.30 uur.

Op vrijdag 28 oktober en 3 november is het Happy Hour op de kermis van 17.00 uur tot 19.00 uur. Bijna alle attracties hebben dan goede aanbiedingen.

Halloweenspecial op dinsdag 31 oktober

Op dinsdag 31 oktober kunnen kinderen zich vanaf 14.30 uur laten schminken. Verder word je tussen 20.00 uur tot 24.00 uur aangeraden voorzichtig te zijn en zorgvuldig om je heen te kijken op de Halloween Kermis: er loopt een griezel rond die je graag laat schrikken.
Ook is er een selfiewedstrijd die dag. Maak een foto op de kermis en plaats hem op de Facebookpagina ‘kermis Berlijnplein 030’. Woensdag na Halloween worden drie winnaars gekozen die leuke prijzen winnen.

Oktoberfest-kermis op woensdag 1 november

Op woensdag 1 november verandert de aankleding op de kermis in een gezellige oktoberfest sfeer. Op zondag 5 november is om 14.30 uur voor de kinderen de Paw Patrol aanwezig.

Volg de Kermis Berlijnplein 030 op Facebook voor de laatste details en informatie.

 

Cookieinstellingen