Engels vanaf groep 1 op basisschool Het Veldhuis

Foto: wikimedia

Basisschool Het Veldhuis in Veldhuizen gaat Engels geven vanaf groep 1. Handig om te weten als je je oriënteert op basisscholen voor je kinderen!

In de bovenbouw werd al langer Engels gegeven, maar vanaf het nieuwe schooljaar gebeurt dat dus ook vanaf groep 1. “Het Veldhuis vindt het belangrijk om internationalisering een grotere plaats te geven op school. Internationalisering betekent samen met de kinderen over grenzen heen kijken. Dit zien wij als een noodzakelijke bouwsteen voor kwalitatief goed onderwijs. Daarom gaan alle groepen van Het Veldhuis aan de slag met Engels”, aldus Corinne Kersbergen, coördinator onderbouw op Het Veldhuis.

Landenproject

Donderdag 30 maart is er een open avond waar meer informatie wordt gegeven over dit initiatief. Ook laten leerlingen dan zien wat ze vorige week en deze week hebben gedaan in het kader van de internationalisering met het landenproject dat Het Veldhuis in alle groepen organiseerde. De leerlingen leiden ouders, vrienden en geïnteresseerden dan rond door de school en vertellen over de landen waarmee ze kennis hebben gemaakt.

Meer weten?

Meer weten over Engels op het Veldhuis? Kom dan naar de open avond op 30 maart, van 18.00 uur tot 19.30 uur op Het Veldhuis, Keerderberg 23 in De Meern.

Cookieinstellingen