Gratis (echt waar!) sporten voor iedereen

Foto: 24Fitcamp

24FitCamp biedt gratis sporten aan voor iedereen. Onder meer in Vleuterweide en Terwijde.

24FitCamp is een outdoortraining – soms ergens binnen als het weer daar om vraagt – voor iedereen die van sporten houdt óf die vindt dat hij/zij weer eens aan het sporten moet. Groot voordeel: het is gratis! Naomi en Stephan Ruiter zijn 24FitCamp begonnen vanuit de overtuiging dat sporten leuk is voor iedereen.

Lekker trainen

Naomi: “Veel mensen brengen geld naar een sportschool, terwijl je ook heerlijk buiten kunt trainen met een groep. Wij bieden dat.” Het ‘verdienmodel’ van 24FitCamp is dat de meeste fitcoaches – de acht trainers van 24FitCamp – een eigen bedrijf hebben dat in het verlengde ligt van sporten of daarmee te maken heeft. Zo verdient Naomi haar geld met Herbalife. Wat niet wil zeggen dat ze het daar tijdens de trainingen over heeft. “Totaal niet, wij zijn dan gewoon lekker aan het trainen. Maar als iemand begeleiding daarin wil, dan kan dat.”

Gratis meedoen

Iedereen kan gratis meedoen. Het gaat in modules van vier weken; aan het begin ga je op de weegschaal en na vier weken. “Dan kun je zien of je je doel hebt gehaald. Wij geven ook voedingsadviezen om dat doel te kunnen halen”, vertelt Naomi. “En wij sporten zelf mee. We sporten meestal buiten, en soms ergens binnen, bijvoorbeeld in de parkeergarage van The Wall of bij de Weide Wereld binnen.” En na die vier weken mag je gewoon mee blijven sporten.

Ook in het Máximapark

In Vleuterweide sport 24FitCamp één keer per week, en in Terwijde twee keer. Vanaf april gaan ze ook in het Máximapark trainen, in het nieuwe calisthenics-bootcamp-park. Wil je meer weten over 24FitCamp, kijk dan op www.24fitcamp.nl.

En nee, je hoeft niet heel sportief of goed getraind te zijn om mee te kunnen doen!

 

Cookieinstellingen