Het circus van Louis Knie is in Leidsche Rijn!

Foto: Louis Knie

Louis Knie is een wereldberoemd circus uit Oostenrijk. Misschien ken je het wel van de kerstvakanties: jarenlang stond het circus van Louis Knie bij de Jaarbeurs op het parkeerterrein. Nu staat Louis Knie met zijn gevolg in Leidsche Rijn.

Van woensdag 21 tot en met zondag 25 september staat het circus in het Amaliapark. Het is circus van hoog niveau, met regelrechte topnummers. Acht motoren die tegelijk in de rondte rijden in een ronde, metalen bol van hooguit 10 meter doorsnede. We bedoelen maar. Of menselijke piramides die alsmaar hoger worden terwijl je als toeschouwer al lang dacht ‘dit kan niet’. En dan hebben we het nog niet eens over de acrobaten die onmenselijke capriolen uithalen.

Paardennummer

Specialiteit van Louis Knie is echter het paardennummer. Louis Knie presenteert Friese en Arabische hengsten in een zinderende vrijheidsdressuur, waar ook elementen uit de klassieke hoge school voorbij komen. De naam Knie is onlosmakelijk met de paardendressuur verbonden: generaties lang werken de Knies al met paarden. Maar ook als je niet van paarden houdt, is het een topcircus. En echt niet alleen leuk voor kleine kinderen!

Tickets

Tickets variëren in prijs van 15 tot 30 euro voor volwassenen en van 10 tot 25 euro voor kinderen. Kaartjes kun je via de Nationale Theaterkassa bestellen. Dat is de officiële kaartjesverkoper van Louis Knie.

 

Cookieinstellingen