Color Run Party aan de Haarrijnse Plas

Foto: Color Run

The Color Run bestaat vijf jaar en dat wordt met een eenmalige ‘Big Birthday Party’ op 11 september gevierd aan de Haarrijnse Plas. Met mooi weer een heerlijk tropische setting!

De organisatie verkiest voor dit eenmalige verjaardagsfeestje Leidsche Rijn boven Amsterdam, waardoor er dit jaar geen Color Run plaatsvindt in Amsterdam.

Tropicolor Zone

Het feest op het strand van de Haarrijnse Plas begint al nog voordat je maar één meter van die 5000 meter hebt gelopen, want bij aankomst is er al muziek, zijn er springkussens en kun je het water in – als de temperatuur meezit. Tijdens de run, die je vooral voor je plezier loopt en niet zozeer uit sportief oogpunt, word je ondergestrooid met gekleurd poeder. Dit jaar is er in het parcours voor het eerst ook een ’tropicolor zone’, waar je met meerdere kleuren tegelijk wordt bepoederd. Ook zijn er foam bubbels. De vraag is natuurlijk of je de kleuren na afloop uit je haar krijgt, want dat schijnt een terugkerend euvel te zijn met vooral het roze poeder.
Na afloop is er feest op het strand, met muziek van Sky Radio.

1 mei voorverkoop

Zondag 1 mei start de kaartverkoop voor de teams. Een team ben je vanaf 4 tot maximaal 12 personen. Grote groepen kunnen ook, maar die moeten zich apart aanmelden. Meer info vind je op www.thecolorrun.co.nl.

 

 

Cookieinstellingen