Rhenomare gaat eindelijk plat

Foto: MB

Eindelijk is het zo ver: Rhenomare gaat tegen de vlakte. Het pand op de hoek van de Rijksstraatweg en de Meerndijk in De Meern staat al jaren te vervallen. Vandaag, maandag 18 april start de sloop.

Iedereen die er wel eens langs rijdt, verbaast zich over de bouwval die ooit restaurant Rhenomare was. Maar vandaag beginnen slopers toch echt met het afbreken van het pand. Ze verwachten er zo’n vier weken mee bezig te zijn.

En er komt wat moois voor terug: 39 appartementen, 10 herenhuizen en 14 hofwoningen, geschikt voor starters, jonge stellen, gezinnen en senioren. Parkeren kunnen ze ondergronds. Projectontwikkelaar Sustay start waarschijnlijk direct na de sloop met de bouw. Hoe dat dan moet op het drukke en gevaarlijke kruispunt dat er voor de deur ligt, is wel een punt van zorg bij de omwonenden. We gaan het in de gaten houden.

Reacties