Ontsnapte doerakken

Foto: politie

Deze twee deugnieten waren gisteravond aan de aandacht van hun baasje ontsnapt. De politie trof ze aan langs de A12 ter hoogte van Leidsche Rijn.

Loslopende honden langs de snelweg is natuurlijk niet veilig, voor het verkeer niet en voor de beesten zelf niet. Gelukkig kon de politie ze vangen – een douchebeurt was wel even nodig naderhand, twitterde de politie – en nam ze mee naar het bureau. Daar werden ze overgedragen aan de dierenambulance.

Intussen was de eigenaar van de honden al uren op zoek naar de twee doerakken. Hij had ze losgelaten in het losloopgebied in Veldhuizen toen ze er vandoor gingen. Waarschijnlijk achter een konijn of iets dergelijks aan. Hij kon het duo veilig en wel ophalen. En waarschijnlijk ook even onder de douche stoppen.

 

Reacties

0